Ξενοδοχείο ATHENS CAPITAL-MGallery Collection – 01/08/2020

Η SIGNAL ELECTRONICS SECURITY ανέλαβε την μελέτη και εγκατάσταση του ολοκληρωμένου συστήματος IP C.C.TV ενός ιστορικού ξενοδοχείου της Πλατείας Συντάγματος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική και λειτουργικότητα που απαιτούνται σε ένα ξενοδοχείο – γκαλερί με καταπληκτικά έργα τέχνης.

Οι τοίχοι του Athens Capital Hotel-MGallery αντηχούν τη σύγχρονη ιστορία της πρωτεύουσας. Στα τέλη της δεκαετίας του 1950, ο Κώστας Κιτσίκης σχεδίασε το αρχικό κτήριο για να στεγάσει το 1959 το θρυλικό King’s Palace, ένα από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία της πόλης, που φιλοξένησε την αθηναϊκή και διεθνή ελίτ για δεκαετίες. Εξήντα χρόνια αργότερα, αναγεννήθηκε ως Athens Capital Hotel-MGallery το πρώτο ξενοδοχείο της MGallery Hotel Collection της Accor στην Ελλάδα, που συνδυάζει αριστοτεχνικά δύο διαφορετικές μεν, συγγενικές από τη φύση τους δε, ιδιαιτέρως στην Ελλάδα, έννοιες, τον Τουρισμό με την Τέχνη.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη, λόγω της πανδημίας, χρονική συγκυρία, που ο τομέας του τουρισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο διέρχεται βαθιά κρίση, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε., εγκαινίασε  μία επένδυση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο μόλις χρόνια, εισάγοντας μια νέα, εκλεπτυσμένη κουλτούρα στην έννοια της ελληνικής φιλοξενίας και διεκδικώντας, παράλληλα, μια σημαντική θέση ανάμεσα στα 100 ξενοδοχεία MGallery που λειτουργούν σήμερα σε διάφορες γωνιές του κόσμου.

Για την ασφάλεια του Athens Capital – MGallery επιλέχθηκαν οι IP κάμερες 5 ΜΡ της νέας σειράς S-SIGHT και η διαχείριση γίνεται μέσω του λογισμικού OSSIA των νέων  ψηφιακών καταγραφικών 8 MP της PROVISION-ISR.

συστηματα-ασφαλειας

Νέα