Συστήματα ανίχνευσης εμπύρετων ατόμων και αναγνώρισης μάσκας της Signal Electronics Security από την Provision-ISR τοποθετήθηκαν στον ΟΠΑΠ – 28/12/2020

Συστήματα ανίχνευσης εμπύρετων ατόμων και αναγνώρισης μάσκας της Signal Electronics Security από την Provision-ISR

Από την εμφάνιση του SARS-COV-2, όλο και περισσότερες εταιρείες λαμβάνουν μέτρα για την προστασία των υπαλλήλων και των πελατών τους. Σίγουρα όμως, απαιτείται μια αξιόπιστη και αποδεδειγμένη λύση για μεγάλες εταιρείες προκειμένου να παρέχεται μια λύση υψηλού επιπέδου.

Η Signal Electronics Security επιλέχθηκε ανάμεσα σε διάφορους φορείς από την ΟΠΑΠ Α.Ε., μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, για να αναπτύξει ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης για τον έλεγχο 124 διαφόρων τύπων θυρών εντός των εγκαταστάσεών του. Καθημερινά υπάρχουν περισσότερες από 1500 διελεύσεις, συμπεριλαμβανομένων επισκεπτών, πελατών και υπαλλήλων. Σε μια προσπάθεια προστασίας του προσωπικού, η ΟΠΑΠ Α.Ε. ζήτησε λύση ανίχνευσης πυρετού / μάσκας, ενσωματωμένη στο σύστημα ελέγχου πρόσβασης, για όλες τις κύριες εισόδους. Η Signal Electronics Security επέλεξε την ProvisionISR, ως τον πλέον αξιόπιστο προμηθευτή στην αγορά για την εγκατάσταση μονάδων EASY CHECK σε κάθε είσοδο.

Οι μονάδες EASY CHECK εγκαταστάθηκαν και ενσωματώθηκαν εύκολα σε όλες τις θύρες, απλές και περιστροφικές, ακόμη και στις ηλεκτρονικά ελεγχόμενες πύλες διέλευσης (τουρνικέ), όπου ο χρήστης χρησιμοποιεί την κάρτα ελέγχου πρόσβασης και, στη συνέχεια, το EASY CHECK ελέγχει για πυρετό και ανίχνευση μάσκας.

Εάν δεν πληρούνται όλες οι απαιτήσεις, δεν επιτρέπεται στον χρήστη η πρόσβαση. Για το έργο χρησιμοποιήθηκαν 15 μονάδες EASY CHECK. Το EASY CHECK πληροί  όλες τις απαιτήσεις, λειτουργώντας άψογα από την πρώτη ημέρα , με μηδενικά προβλήματα και θετικές κριτικές από τους χρήστες.

Συστήματα ανίχνευσης εμπύρετων ατόμων

συστηματα-ασφαλειας

Νέα