Provision-ISR Smart Plate – Η αναγνώριση πινακίδων δεν υπήρξε ποτέ πιο ακριβής – 30/02/2021

Η Provision-ISR και η Signal Electronics Security παρουσιάζουν το Σύστημα Αναγνώρισης Πινακίδων LPR Smart Plate που διακρίνεται για την εξαιρετική ακρίβεια, την υψηλή απόδοση και τις πολλαπλές εφαρμογές που μπορεί να υποστηρίξει, καλύπτοντας τις πλέον σύγχρονες απαιτήσεις που υπάρχουν στο συγκεκριμένο τομέα συστημάτων.

Καθώς ο κόσμος εξελίσσεται και οι υπηρεσίες γίνονται ολοένα και πιο αυτοματοποιημένες, υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση για αυτοματοποιημένα συστήματα σε εφαρμογές όπως ο έλεγχος πυλών, η επιτήρηση πόλης και η διαχείριση χώρων στάθμευσης.
Η LPR (License Plate Recognition) είναι μια τεχνολογία που αλλάζει το παιχνίδι και βρίσκεται στο επίκεντρο όλων αυτών των λύσεων.
Ενώ στο παρελθόν, τα σφάλματα αναγνώρισης ήταν συνηθισμένα και ήταν απαραίτητη πάντα η ανθρώπινη επιβεβαίωση, οι σημερινές κάμερες LPR, με έξυπνους αλγόριθμους και αναλυτικούς επεξεργαστές, είναι εξαιρετικά ακριβείς.

Η πρόταση της Provision-ISR στις λύσεις LPR

Η τεχνολογία της Provision-ISR υποστηρίζεται από την πολύχρονη έρευνα και ανάπτυξη των LPR analytics και οι ολοκαίνουργιες κάμερες Smart Plate βασίζονται στην πιο προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας, ικανή να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα σε μια ποικιλία περιβαλλοντικών συνθηκών.
Οι περιοχές με χαμηλό φωτισμό, οι δύσκολες γωνίες ή οι μη δεδομένοι χαρακτήρες μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στον εντοπισμό και τη λήψη των αριθμών πινακίδων. Ωστόσο, οι κάμερες Smart Plate της Provision-ISR αναγνωρίζουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό πινακίδων αυτοκινήτου, με πολύ μεγαλύτερη απόδοση από τα συμβατικά συστήματα LPR.
Η σειρά Smart Plate περιλαμβάνει συσκευές 2MP ικανές για λήψη 2 πινακίδων ανά δευτερόλεπτο και αναγνώρισης περισσότερων από 50 διεθνών πινακίδων κυκλοφορίας, με ταχύτητες οχήματος έως 70km / h.
Το ποσοστό αναγνώρισης φτάνει το 99% σε βέλτιστες περιβαλλοντικές συνθήκες, γι ‘αυτό μιλάμε για την κορυφαία ακρίβεια στον κλάδο.
Τα δύο διαθέσιμα μοντέλα (I6-320LPR-MVF1 και I6-320LPR-MVF2) διαφέρουν μεταξύ τους όσον αφορά τον φακό (2,8-12mm και 7-22mm αντίστοιχα) και την απόσταση αναγνώρισης (15m και 26m).
Η ενσωματωμένη κάρτα SD, που διαθέτουν και οι δύο κάμερες, επιτρέπει την εύκολη «ανάκτηση» δεδομένων σε περίπτωση απώλειας σήματος.

Πολλαπλές εφαρμογές
Οι έξυπνες κάμερες Smart-Plate της Provision-ISR είναι ιδανικές για τρεις κύριες εφαρμογές.

Gate Control – Έλεγχος Πυλών

Η τεχνολογία LPR της Provision-ISR εξυπηρετεί τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών ακινήτων ή εταιρειών, τους διαχειριστές ασφάλειας ξενοδοχείων (κ.λπ.), στη βελτίωση της ασφάλειας στις εγκαταστάσεις τους, ενώ βελτιώνει παράλληλα την εμπειρία πρόσβασης των οδηγών οχημάτων όταν εισέρχονται ή εξέρχονται από τις εγκαταστάσεις αυτές.
Τμήμα της αγοράς LPR για τον έλεγχο πυλών μπορεί να εφαρμοστεί και στα διόδια.

Παρακολούθηση Οδών και Εποπτεία Πόλης

Οι έξυπνες πόλεις δεν είναι μόνο το μέλλον μας, αλλά και το παρόν μας. Οι κάμερες Smart-Plate Provision-ISR επιτρέπουν την παρακολούθηση της κυκλοφορίας των οχημάτων και παρέχουν στις αρχές των πόλεων τη δυνατότητα να εντοπίζουν ύποπτα ή μη εξουσιοδοτημένα οχήματα που ταξιδεύουν εντός και εκτός της δικαιοδοσίας τους, συγκρίνοντας τις ενδείξεις πινακίδων με “μαύρες” λίστες.

Διαχείριση Χώρων Στάθμευσης

Η ικανότητα αναγνώρισης πινακίδων οχημάτων σε εισόδους στάθμευσης μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη για τις επιχειρήσεις, τις τοπικές αρχές και ένα ευρύ φάσμα άλλων οργανισμών όπως ξενοδοχεία, σχολεία, εργοστάσια ή δημόσιους χώρους στάθμευσης.

Provision-ISR ‘’SHOB’’ – Πλατφόρμα Διαχείρισης Ασφάλειας
Όταν οι κάμερες Smart Plate συναντούν την Πλατφόρμα Διαχείρισης Ασφάλειας Provision-ISR «SHOB», μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε για την πλέον ολοκληρωμένη υπηρεσία. Οι κάμερες εντοπίζουν και αναγνωρίζουν μια πινακίδα κυκλοφορίας και στέλνουν τις πληροφορίες στην πλατφόρμα «SHOB» για την διαχείριση στάθμευσης και πρόσβασης.
Το λογισμικό, δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να έχει πλήρη έλεγχο των ελεγχόμενων χώρων στάθμευσης επιτρέποντάς του να διαχειρίζεται χώρους στάθμευσης, να εκχωρεί θέσεις στάθμευσης σε έναν συγκεκριμένο οργανισμό, να τις εξασφαλίζει σε υπαλλήλους ή επισκέπτες και πολλά άλλα.

Σχετικά με την Provision-ISR
H Ισραηλινή εταιρεία Provision-ISR που ιδρύθηκε το 2007, μπόρεσε να ανταποκριθεί στη διαφοροποιημένη ζήτηση της αγοράς, καθιστώντας τη μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες CCTV στον κόσμο.
Οι συσκευές και το λογισμικό CCTV Provision-ISR έχουν σχεδιαστεί από μια ομάδα ειδικευμένων μηχανικών στο τμήμα R & D που βρίσκεται στο Kfar Saba, οι οποίοι προσπαθούν να αναπτύξουν «έξυπνες» και προηγμένες λύσεις, διατηρώντας τες ταυτόχρονα απλές και ευκολονόητες για τον χρήστη.

Η γκάμα προϊόντων Provision-ISR περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας κάμερες IP και HD, εξελιγμένες συσκευές καταγραφής και μια πλήρη σειρά αξιόπιστων αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένων για την αγορά CCTV.

συστηματα-ασφαλειας

Νέα