Προληπτικά μέτρα προστασίας για τους πελάτες και τους εργαζόμενους για τον κορωνοϊό (COVID-19) ανακοίνωσε η Signal Electronics Security – 19/03/2020

Η SIGNAL ELECTRONICS SECURITY λαμβάνοντας υπ΄όψιν την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 18.3.2020 έως και 31.3.2020 προς περιορισμό του κινδύνου της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, αναστέλλει την δραστηριότητα πώλησης προϊόντων από το φυσικό της κατάστημα. Η εταιρεία μας θα παραμείνει ανοικτή, λόγω χονδρικού εμπορίου, εκτός αν υπάρξει απόφαση αναστολής της λειτουργία μας.

Για την εύρυθμη λειτουργία μας και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αποφάσισε  ότι από 18/3/2020 θα ισχύουν τα παρακάτω:

  • Η λήψη παραγγελιών θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά
  • Σταματά η παραλαβή παραγγελιών από το κατάστημα και θα πραγματοποιούνται αποστολές  εμπορευμάτων μόνο σε πελάτες μας οι οποίοι διαθέτουν εταιρείες που επιτρέπεται η λειτουργία τους σύμφωνα με τη νέα κρατική απόφαση με δικά μας μέσα ή με μεταφορικές εταιρείες.
  • Σταματά η παραλαβή & η παράδοση προϊόντων προς επισκευή

Η ασφάλεια και η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας, καθώς και του κοινωνικού συνόλου, καθιστούν μονόδρομο τον περιορισμό των «φυσικών» συναλλαγών.

Για την εξυπηρέτησή σας, και για όσο διάστημα παραμείνει κλειστό το κατάστημα, προσφέρουμε σε όλους δωρεάν μεταφορικά εντός λεκανοπεδίου Αττικής για παραγγελίες άνω των 50€.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τις παραγγελίες σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

📧 Email: sales@signalsecurity.gr και info@signalsecurity.gr
☎️ Τηλεφωνικά: 2109576351 / 210 9519289
📠 Fax: 2109533464

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης παραμένει στη διάθεσή σας έτοιμο να σας υποστηρίξει σε κάθε σχετική ανάγκη σας.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει προβεί σε προληπτικές παραγγελίες από όλους τους προμηθευτές της, ώστε να διασφαλιστεί επάρκεια των υλικών.

συστηματα-ασφαλειας

Νέα