ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ

Διατηρούμε την κοινωνική απόσταση, αυξάνουμε την ασφάλεια , αποκαθιστούμε την ψυχική μας ηρεμία.

 • Σχετικά με την τεχνολογία καταμέτρησης ατόμων.

Η γνώση του πλήθους των ατόμων σε μια συγκεκριμένη περιοχή ανά πάσα στιγμή , επιτρέπει στους χρήστες να αναλύσουν , να διατηρήσουν και να ελέγξουν τους αριθμούς πληρότητας για λόγους υγείας, marketing ή διοικητικούς λόγους.

Ο καθένας μπορεί να κάνει χρήση των πληροφοριών αυτών ώστε να μελετήσει την ροή των ανθρώπων σε μια συγκεκριμένη περιοχή , να βελτιώσει την χρήση του χώρου και να λάβει μέτρα εάν τα επίπεδα πληρότητας υπερβαίνουν το καθορισμένο όριο.

Εν καιρώ COVID, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τα όρια πληρότητας , τα οποία ενεργοποιούν ενέργειες όπως αυτόματα φωνητικά μηνύματα , κλείδωμα θυρών , ακόμη και ενημερώσεις  οθόνης  σε πραγματικό χρόνο που ειδοποιούν τους διαχειριστές των κτιρίων ότι ο χώρος έχει φτάσει την μέγιστη επιτρεπόμενη χωρητικότητα του.

 • Μέτρηση πληρότητας

Μετρώντας την πληρότητα , κάθε επιχείρηση μπορεί να περιορίσει την πρόσβαση όταν πλησιάζει στο όριο πληρότητας διασφαλίζοντας ότι η επιχείρηση δεν είναι υπερπλήρης , θέτοντας σε κίνδυνο  την ασφάλεια των ανθρώπων.

Υπάρχουν πολλοί μέθοδοι καταμέτρησης της πληρότητας , από μια απλή καταγραφή με χαρτί και στυλό , μέχρι τις πλήρως αυτοματοποιημένες μεθόδους παρακολούθησης βίντεο.

Οι αυτοματοποιημένες λύσεις με την βοήθεια των Video analytics,  καταμετρούν το πλήθος όπως εισέρχεται και εξέρχεται σε έναν συγκεκριμένο χώρο.

Οι κάμερες καταμέτρησης προσώπων παρακολουθούν την είσοδο και την έξοδο και ενημερώνουν ζωντανά τα δεδομένα πληρότητας ώστε να εμφανίζονται στις οθόνες που βρίσκονται τοποθετημένες στις εισόδους , εξαλείφοντας την ανάγκη παρουσίας προσωπικού στις εισόδους.

 • Λύσεις καταμέτρησης ατόμων της ProvisionISR.

Υψηλή ακρίβεια: Η καταμέτρηση πλήθους από την ProvisionISR που βασίζεται σε βίντεο , χρησιμοποιεί ΙΡ κάμερες με ενσωματωμένα Video Analytics για μέγιστη ακρίβεια και αξιοπιστία ( πάνω από 98%).

Αναλυτικές Αναφορές :Διατίθενται εκτεταμένα αναλυτικά δεδομένα και αναφορές. Οι αναφορές παρουσιάζουν  πώς αλλάζει η πληρότητα με την πάροδο του χρόνου , καθώς και
στατιστικές πληροφορίες σχετικά με τις διαφορετικές εισόδους/εξόδους στο κτίριο. Τέτοιες πληροφορίες είναι πολύτιμες για τους διαχειριστές των  κτιρίων.

Πολλαπλές είσοδοι: Με το Ossia VMS της Provision-ISR, οι κάμερες καταμέτρησης ατόμων μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω σύνδεσης IP και να υπολογίζουν αυτόματα την
πληρότητα σε πραγματικό χρόνο, ακόμη και σε περιπτώσεις πολλαπλών  εισόδων και εξόδων.

Κόστος:Οι προηγμένες λειτουργίες της ProvisionISR(όπως η καταμέτρηση ατόμων) συμπεριλαμβάνονται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στην σειρά καμερών EYE – SIGHTV2.

Παραδείγματα Εφαρμογής

Η υπηρεσία καταμέτρησης ατόμων εξυπηρετεί ιδανικά επιχειρήσεις όπως:

 • Καταστήματα λιανικής.
 • SuperMarket
 • Εγκαταστάσεις εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
 • Εταιρικούς χώρους εργασίας
 • Εστιατόρια
 • Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις
 • Νοσοκομεία / κλινικές
 • Στάδια
 • Συνεδριακά κέντρα

ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ

συστηματα-ασφαλειας

Νέα